Lakossági tájékoztató - Velemi Gesztenyenapok 2021.

2021. szeptember 30.

Kedves Velemiek! Kedves Üdülőtulajdonosok!

2021. október 9-én reggel 8 órától 2021. október 10-én 19 óráig a Téglás úttól a felső buszfordulóig az Önkormányzat veszi igénybe a máskor út és járda céljára szolgáló közterületet a Velemi Gesztenyenapok gasztronómiai, hagyományőrző ünnep és vásárhoz, igénybevételi díj megfizetésével.

Ebben az időszakban személygépkocsival a gyalogosok biztonsága érdekében a falu területére behajtani nem lehet! Kérjük, hogy szíveskedjenek a saját telkükön elhelyezni a járműveiket.

Felhívjuk a szíves figyelmüket arra, hogy a rendezvény ideje alatt TILOS a parkolás a Jókai utcában, a Dózsa György utcában a Kut utcában, a Petőfi Sándor utcában, a Kossuth Lajos utcában és a Gesztenyés utcában, mivel ezek a menekülési útvonalak. 2021. október 8-án (pénteken) 12 órától a Rákóczi utcában is TILOS parkolni.

Kérjük, szíveskedjenek vendégeiket és szállóvendégeiket is időben értesíteni, hogy a személygépkocsival történő behajtás 2021. október 9-én szombaton 8 óráig megtörténjen. Belépés szombaton és vasárnap 9 és 18 óra között a rendezvény területére belépőjegy felmutatásával lehetséges. Azok a velemi lakosok, ingatlantulajdonosok, akik gyalogosan érkeznek, lakcímkártyájuk felmutatásával mentesülnek a belépőjegyek megvásárlásától.

A helyközi autóbuszjáratok pénteken 13 órától vasárnap estig a Temető parkolóig közlekednek.

Önkormányzatunk hetedik alkalommal rendezi meg saját szervezésben a Velemi Gesztenyenapokat. Kérjük a tisztelt velemi lakosok és üdülőtulajdonosok türelmét és megértését a rendezvény időtartama alatt. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik részt vettek a Gesztenyenapokat megelőző társadalmi munkákban és mindazoknak, akik hozzájárulnak a rendezvény sikeres lebonyolításához.

Segítő együttműködésüket köszönjük szépen!

Velem községi Önkormányzat nevében:

Szabó Zoltán alpolgármester s.k.

Molnár Adrienn képviselő s.k.

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra