Velemi Gesztenyenapok 2021

 

A Velemi Gesztenyenapok gasztronómiai, hagyományőrző ünnep és vásár védettségi kártya és egyéb korlátozás nélkül látogatható! Ez alól egyedül közvetlenül a színpad előtti terület képez kivételt, ahol a hatályos járványügyi óvintézkedéseknek megfelelően csak védettségi igazolvánnyal lehet tartózkodni.

 

Kedves Velemiek! Kedves Üdülőtulajdonosok!

2021. október 9-én reggel 8 órától 2021. október 10-én 19 óráig a Téglás úttól a felső buszfordulóig az Önkormányzat veszi igénybe a máskor út és járda céljára szolgáló közterületet a Velemi Gesztenyenapok gasztronómiai, hagyományőrző ünnep és vásárhoz, igénybevételi díj megfizetésével.

Ebben az időszakban személygépkocsival a gyalogosok biztonsága érdekében a falu területére behajtani nem lehet! Kérjük, hogy szíveskedjenek a saját telkükön elhelyezni a járműveiket.

Felhívjuk a szíves figyelmüket arra, hogy a rendezvény ideje alatt TILOS a parkolás a Jókai utcában, a Dózsa György utcában a Kut utcában, a Petőfi Sándor utcában, a Kossuth Lajos utcában és a Gesztenyés utcában, mivel ezek a menekülési útvonalak. 2021. október 8-án (pénteken) 12 órától a Rákóczi utcában is TILOS parkolni.

Kérjük, szíveskedjenek vendégeiket és szállóvendégeiket is időben értesíteni, hogy a személygépkocsival történő behajtás 2021. október 9-én szombaton 8 óráig megtörténjen. Belépés szombaton és vasárnap 9 és 18 óra között a rendezvény területére belépőjegy felmutatásával lehetséges. Azok a velemi lakosok, ingatlantulajdonosok, akik gyalogosan érkeznek, lakcímkártyájuk felmutatásával mentesülnek a belépőjegyek megvásárlásától.

A helyközi autóbuszjáratok pénteken 13 órától vasárnap estig a Temető parkolóig közlekednek.

Önkormányzatunk hetedik alkalommal rendezi meg saját szervezésben a Velemi Gesztenyenapokat. Kérjük a tisztelt velemi lakosok és üdülőtulajdonosok türelmét és megértését a rendezvény időtartama alatt. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik részt vettek a Gesztenyenapokat megelőző társadalmi munkákban és mindazoknak, akik hozzájárulnak a rendezvény sikeres lebonyolításához.

Segítő együttműködésüket köszönjük szépen!

Velem községi Önkormányzat nevében:

Szabó Zoltán alpolgármester s.k.

Molnár Adrienn képviselő s.k.

 

 

Velem községi Önkormányzat 2021. október 9-10-én tervezi megtartani a Velemi Gesztenyenapok- Hagyományőrző, Gasztronómiai Ünnepet és Vásárt.

A szervezők az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartják!

Az esemény időpontjában hatályos járványügyi szabályok betartása kötelező!

A Velemi Gesztenyenapokra árusításra jelentkezni lehet e-mailben vagy postai úton a honlapunkon található, illetve mellékelt részvételi kérelem kitöltésével és megküldésével az alábbi címünkre:

e-mail: velemigesztenyenapok@gmail.com

postacím: Velem községi Önkormányzat

9726 Velem, Rákóczi utca 73.

További információkat kérhet:

-       a velemigesztenyenapok@gmail.com e-mail címen, amelyre a jelentkezési lapokat is várjuk aláírva, pdf. vagy jpg formátumban,

-       illetve a 06-20-41-71-353 (Molnár Adrienn) 06-20-661-37-98 (Szabó Zoltán) telefonszámon.

 

A Velemi Gesztenyenapokon való részvétellel kapcsolatos tudnivalókat a kérelem alapján megküldött kijelöléshez mellékeljük.

Fontos: Az árusító helyek kijelölésekérelmek beérkezési sorrendjében történik.

Fenntartjuk magunknak a jogot a jelentkezés elutasítására.

Részvételi díjak:

  1. Vendéglátás és egyéb élelmiszer, hideg-meleg ételek,

alkoholmentes és szeszes italok árusításai: 5.000,- Ft/m 2/nap

 

  1. Az 1. pont alá nem tartozó egyéb termékek árusítása: 2.500,- Ft/m2/nap

 

 

Jelentkezésüket várjuk!

Velem, 2021. július 29.

Velem községi Önkormányzat

Részvételi kérelem letöltése

Vissza a főoldalra